zuidzee.nl
 
  links
   
   
De kollega's

Andere Bob Evers-pagina's op het Web vind je bij:

De pagina's van Danny Engelman en Andries de Waard zijn opgeheven. Frank Engelen is gek, Peter de Zwaan kan niet schrijven en Yovka van Santen is een vrouw. Kortom: een zooitje. Maar Koen Wijnkoop is terug met een nieuwe site, en hoe!

Verder schijnen enkele links niet meer te klopppen. Heb je info over waar een site gebleven is, of ken je een BE-site die nog niet in dit lijstje staat, laat het dan alsjeblieft even weten. Klik en kik

 

 
De postlijst

Deze lijst is een must voor (bijna) elke Bob Evers-liefhebber op het Net. Voor wie het nog niet wist: op een postlijst of mailing list kun je per email met mede-liefhebbers gedachten, gevoelens, vragen, antwoorden en ideeën uitwisselen over van alles en nog wat - in dit geval over Bob Evers dus. Je stuurt je bijdragen naar het lijstadres, en de bijdragen van alle andere deelnemers ontvang je vanzelf in je postbusje. Alleen lezen mag natuurlijk ook.

Om je in te schrijven stuur je een email aan listserv@listserv.cc.kuleuven.ac.be (bv. door meteen hierop te klikken) met als eerste regel: subscribe bobevers Voornaam Achternaam. Hierbij moet Voornaam Achternaam natuurlijk vervangen worden door je eigen voor- en achternaam.

Een paar minuten later krijg je een bericht van de lijstrobot. Lees dat bericht goed door, en volg de instrukties. Veel plezier op de lijst!

 

 
De hoofdpagina

van deze site vind je hier terug.

 

 
De bakker

Deze pagina's worden onderhouden door:

Paul Vinkenoog
Rosendaalstraat 53 H
1097 MK Amsterdam
kletsbel 020-4688787
elektrieke post paul_op_vinkenoog_punt_nl