De erfenis van een zonderling

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

De erfenis van een zonderling is de titel van een ca. 20 minuten durende videoproduktie over W.H.M. van den Hout, alias Willem W. Waterman, alias Willy van der Heide. De maker, Freddy Veenstra, is met deze dokumentaire onlangs geslaagd voor de Academie voor Beeldende Kunsten "Sint Joost" te Breda.

De video is in een zeer beperkte oplage (50 stuks) te koop geweest, maar voor wie hem gemist heeft is er nu een nieuwe kans - twee zelfs! Tijdens de Nederlandse Filmdagen wordt de film op grootbeeld vertoond, tezamen met enkele andere afstudeerfilms van "Sint Joost". De eerste vertoning is op:

vrijdag 27 september om 16.15
in Rembrandt 3,
Oude Gracht 73
Utrecht

De tweede vertoning:

maandag 30 september om 21.45
Het Hoogt 3
Utrecht

Bij de eerste vertoning zullen ook enkele Interessante Figuren uit de Bob Evers-wereld aanwezig zijn, die overigens ook in de film zelf voorkomen (Marie-José van den Hout, de Kleppe Bros, John Beringen...). De maker Freddy Veenstra zal bij allebei de voorstellingen aanwezig zijn. En daarmee kom ik dan meteen op het volgende punt: het is namelijk mogelijk om via Freddy kortingskaartjes te bestellen à 5 gulden per stuk, maar daarbij moeten een paar dingen in acht worden genomen:

Wie de smaak te pakken heeft, kan trouwens nog meer werk van Freddy Veenstra bekijken. Zijn video Telemacho's, een eveneens ongeveer 20 minuten durende Soap/TV-Show/Musical-satire, draait in het kader van het Gouden Vlam-Festival, en wel op:

zaterdag 28 september om 15.00
Theater Kikker
Ganzenmarkt 14
Utrecht

Telemacho's wordt warm aanbevolen door de maker :-) en het is verstandig om te reserveren. Bel hiervoor 020-6243720. Een kaartje kost Fl. 7,50.

Veel plezier allemaal!

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

Terug naar de hoofdpagina van de "Duizend-en-enige hoofdstukken over Bob Evers"

Paginabaas:

Paul Vinkenoog <paul_op_vinkenoog_punt_nl>